background

.

Thursday, April 21, 2011

POSTING TIME



bila cerita psal posting..haaa..ape lg..kat ward laa...kalau korg tanye aq whether aq suke time kuliah or posting..aq dgn bangga dan bongkaknya akn menjawab bahawa saya suka time posting..kenape..? kenape..? haa...nak taw sebab ape..? sebab time ni la aq bnyk belajar..kalau time kuliah, aq asyik tertido je..adoyy... time posting tu mana sempat nak tido..nak pi makan pon cheq kena curik-curik masa taw...bz kan..tu maknanya saya menjalankan tugas dgn berdedikasi..(cewah..sumpah perasan..tembak cepat..)

kalau dekat ward, aq akn tgk sendiri n jaga patients yg dgn plbgai jenis pnyakit..kat situ aq dpt gambaran penuh ttg ap yg ptot aq buat..posting kali ni aq berpeluang p ke ward obstetric n pediatric..haa..hape mende tuh..hhe' tu ward utk org bersalin n ward kanak-kanak..aq berpeluang utk tgk live org bersalin..bkn semua org ad peluang camni kan..

bile aq tgk mcm mne sshnye dorg nak bersalin barulah aq sedar yg umi aq dah melalui semua tu time bersalinkan aq dulu..thanks umi..lpas tgk org bersalin tu, malam tu terus aq call umi..say thanks to her..i really love her..then..aq jaga kanak-kanak pulak..sgt sedih bila kita tgk kanak-kanak yg kecik lg tp dah menderita tggung penyakit macam2..aq sgt tak sanggup tgk dorg undergo operation..rase macam dorg kecik sgt utk dibelah-belah..anyway, this time, aq dpt group yg best..semua geng2 aq sgt membantu dan pandai..aq sgt selesa bekerja dgn dorg..

MyEm0.Com



3 comments:

  1. ala,,, posting kali ni best la kan sebab ada DR. K;p

    ReplyDelete
  2. hha' mesti laa...klau boleh tiap2 ary nak jmpe die..hha'

    ReplyDelete
  3. fatin posting kat hospital mana?

    ReplyDelete